Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Altijd in ontwikkeling

Bouwen staat voor ontwikkeling: vanuit het niets iets opbouwen of een bestaande situatie opknappen, uitbreiden of verfraaien. Ontwikkeling staat ook centraal in de historie van ons bouwbedrijf. Sinds de oprichting in 1930 is het vakmanschap gegroeid en van vader op zoon doorgegeven, al drie generaties lang. Als familiebedrijf zijn we er bovendien in geslaagd de liefde voor het vak over te brengen op een team van betrokken medewerkers.

Historie


Onze vakkennis en vaardigheden zijn met de jaren steeds verder aangescherpt. Door veelzijdige bouwprojecten te doen, maar ook door scholing en het actief eigen maken van nieuwe bouwmaterialen en moderne technieken. Het onderling uitwisselen van de fijne kneepjes heeft geleid tot een sterk team dat tachtig jaar ervaring in de vingers heeft. Wij zijn er trots op dat we al zo lang een begrip zijn in Heeg en omstreken en dat we nog steeds genieten van ons vak. Onze met hard werken opgebouwde reputatie maken we waar door te blijven ontwikkelen.