Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Eigentijds comfort
met respect voor historie

Historische gebouwen hebben hun charme, maar eigentijds comfort is wel zo prettig als je in zo’n pand woont of werkt. Onze restauratiespecialisten weten precies hoe ze kunnen voldoen aan de hedendaagse gebruikseisen, zonder afbreuk te doen aan de bouwstijl en detaillering van het pand.

Restauratie


Wij hebben respect voor de kwaliteiten, technieken en geheimen van alle bouwperioden. Daarom is één van onze ambities om historie weer toekomstperspectief te geven. Of het nu gaat om monumenten of andere waardevolle bouwwerken: met hart voor het pand geven onze specialisten historische gebouwen hun vitaliteit en functionaliteit terug. Restaureren doen zij met grote toewijding, zodat de geschiedenis behouden blijft voor nieuwe generaties.

Restauratieprojecten vragen om een zorgvuldige mix van moderne technieken en het oude vakmanschap. Het zijn deze opdrachten die de liefde voor het vak voeden en ons ook inspireren bij nieuwbouw- en verbouwprojecten.

rs1
rs2_148_111_80 rs3_148_111_80 rs5_148_111_80 rs4_148_111_80