Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Meegroeien door verbouw en aanbouw

Woonwensen veranderen mee met onze levens. Soms is dat reden om een nieuwe woning te kopen of te laten bouwen. Als u al op een fijne plek woont, is verbouwen of uitbreiden een prachtige manier om het pand weer helemaal te laten aansluiten bij wat u wilt. Onze verbouwspecialisten helpen u graag met verbeteringen aan de woning die aansluiten bij uw wensen. Van grondige herindeling tot uitbreiding van leef- en slaapruimte, van het installeren van een dakkapel tot het aanbouwen van een serre, bijkeuken of carport, alles is mogelijk.

Verbouw


Bedrijfspanden

Voor ondernemers is het belangrijk dat hun bedrijfspand meegroeit met de business. Investeren in verbouw en uitbouw hoort daarbij, zeker als de locatie naar tevredenheid is. Onze specialisten denken graag mee en adviseren over eventuele knelpunten. Een bestaande vestiging heeft vaak meer mogelijkheden dan u zou verwachten.

rnv4
Bij verbouw en aanbouw zorgen wij door een strakke planning en goede afstemming voor zo weinig mogelijk overlast in de leef- of werksituatie.

Verbouw kozijnen, machinaal houtbewerkingen in eigen beheer.

rnv1_148_111_80 rnv2_148_111_80 rnv3_148_111_80 rnv4_148_111_80
       
GEDC0877 GEDC0878