Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Schiphuizen voor
watersport en recreatie

Ons werkgebied is Heeg en omstreken, een belangrijke watersport- en recreatieregio. Wij bouwen daarom recreatiewoningen en schiphuizen onder architectuur, in zowel vrijstaande als geschakelde varianten. Scandinavische houtbouw is de gangbare stijl, met extra oog voor kleur, detaillering en een onderscheidend karakter. Bedoeld voor recreanten en watersporters die zichzelf iets extra’s gunnen en rust zoeken buiten de drukke havens. De schiphuizen zijn niet bewoonbaar, maar bieden wel handige voorzieningen, zoals douche en toilet, balkon en een berging.

Watersport & recreatie


Een echte thuishaven

Pleziervaarders willen genieten, ook als ze zijn aangemeerd. De schiphuizen voelen als een eigen haven. Een prachtige plek voor de boot én voor de passagiers. Ziet u zichzelf na een dagje varen al op het balkon zitten met een glas wijn in de namiddagzon?

wr1a
In stijl recreëren
Overdekte ligplaatsen voor plezierboten zijn vaak functionele blokkendozen. Geen ideale plek om zomers aan te meren en te recreëren. Deze schiphuizen onderscheiden zich door hun Scandinavische houtbouwstijl, kleur en detaillering. Een plek waar pleziervaarders in stijl vertoeven. Voor iedereen die op en áán het water wil genieten.

Extra faciliteiten

Varen geeft het gevoel van ruimte. Toch is het op een boot soms behelpen met bergruimte en sanitaire voorzieningen. Een schiphuis geeft u extra armslag: er is voldoende ruimte voor een fijne douche en sanitaire voorzieningen én u kunt er fietsen, speelgoed, barbecue en allerlei andere handige vakantiespullen opslaan.

Vrijstaand of geschakeld

De moderne schiphuizen worden in twee varianten gebouwd: vrijstaand en geschakeld. U kiest zelf welke vorm het beste aansluit bij uw wensen en uw boot. In overleg met de bouwspecialisten van Vellinga is uiteraard ruimte voor eigen inbreng, want bouwen is ontwikkelen.

wr1_148_111_80 wr2_148_111_80 wr3_148_111_80 wr4_148_111_80
       
GEDC0862 GEDC0863 GEDC1828