Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Stappenplan woningbouw

HOE GAAN WIJ TE WERK

1. Vrijblijvende afspraak
Hoe u wilt wonen en leven, welke wensen zijn er voor de toekomst?
En hoe denken wij dit voor u te kunnen realiseren?
Het is de eerste, oriënterende , fase.

2. Vrijblijvend schetsontwerp
Met verschillende bouwsuggesties kunt u uw woning naar eigen idee samenstellen. Of u kunt een schetsontwerp laten maken door een architect. Kunt u zich vinden in een van de ontwerpen, dan ontvangt u van ons een eerste prijsopgave van de totale bouwkosten.

3. Opstellen samenwerkingsovereenkomst
Aan de hand van het uitgewerkte ontwerp ontvangt u een gedetailleerde begroting met de definitieve bouwkosten. Als de prijsopgave binnen uw budget past en u wil met ons samenwerken, dan gaan we de afspraken verder formaliseren en stellen wij een samenwerkingsovereenkomst op.

4. Advisering materiaal
In deze fase wordt het kleurgebruik en materiaalkeuze voor de buiten en binnenzijde van de woning uitgezocht.
Steen en dakpan vormen hierbij een belangrijk onderdeel.

5. Advisering door bouwpartners
Nadat u de ruwbouw van uw woning definitief heeft bepaald, ontvangt u van onze bouwpartners adviezen betreffende de afbouw van uw woning. Zij zijn tenslotte de specialisten die u hieromtrent exact en tot in detail kunnen informeren.

6. Bouwvoorbereiding
Het definitieve ontwerp wordt vertaald in bestektekeningen. Deze vormen de basis voor de werktekeningen, die exact aangeven hoe de woning tot in detail moet worden gebouwd.

7. Bouwvergunning
De technische stukken worden opgemaakt en op basis daarvan kan de bouwvergunning worden aangevraagd. Ook de planning van de bouw wordt opgestart, evenals het bestellen van de benodigde materialen.

8. Start van de bouw
Vanaf het moment dat de bouw wordt uitgezet tot de oplevering van uw eigen woning wordt u betrokken bij het bouwproces. In overleg kunnen dan nog eventuele wijzingen worden doorgevoerd.

9. Oplevering
De datum van de oplevering wordt door ons schriftelijk aan u medegedeeld. Omdat Bouwbedrijf Vellinga 100% achter haar producten staat geschiedt de oplevering van een woning altijd samen met de opdrachtgever. Zodat wij eventuele geconstateerde verborgen gebreken, aansluitend kunnen verhelpen.