Contactformulier
Heeft u vragen over onze nieuwbouw projecten? Vul hier uw e-mail adres of uw telefoonnummer in, dan mailen/bellen wij u zsm terug.

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier op de contact pagina.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg B.V. © 2017
Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en uitwerking Studio DeeTeepee

Wonen en werken op maat

Maatwerk voor ondernemers die wonen en werken fysiek willen combineren op één locatie. Kostenbesparend, altijd zicht op het bedrijf en de mogelijkheid om snel te schakelen tussen zakelijk en privé. Op basis van uw woon- en werkeisen bepaalt u samen met de architect de optimale indeling. Wij ondersteunen met praktische bouwadviezen en zorgen voor een gedegen uitvoering.

Wonen & werken


Wonen en werken op maat

U bepaald samen met de architekt de grootte van het woon- en werkgedeelte. Aan de hand van uw woon- én werkeisen. Ontwerp en indeling specifiek voor u op maat gemaakt.

1x bouwen, dubbel genieten

Wonen en werken in hetzelfde pand scheelt natuurlijk enorm in de bouwkosten. U hoeft niet apart een woonhuis en bedrijfspand te laten bouwen.

ww3
Dé unieke ondernemers combinatie
Dicht bij het werk wonen, welke ondernemer wil dat niet! Snel in kunnen spelen op wensen van uw klanten. Snel kunnen wisselen tussen werk en wonen. Hard werken en uzelf rust gunnen.

Thuis op het werk
Werken in huiselijke sfeer. In hoever werk en privé gescheiden wordt bepaald uzelf. Kantoor aan en in huis; het kan allemaal. In overleg worden de bedrijfskant en het woongedeelte voor u ontworpen.

ww1_148_111_80 ww2_148_111_80 tekening-th